Volg je droom!

Ik ben in Hawai’i geweest en ik kan maar 1 ding zeggen (eigenlijk raak ik er maar niet over uitgepraat):

VOLG je droom, je hart en geloof er ook meer dan 100% in!!

Laat ik je meenemen in een van mijn verhalen en misschien herken je bij jezelf ook er iets uit, misschien ook niet en ook dat is goed.

In 2013 kwam ik vol enthousiasme thuis naar mijn eerste 3 daagse cursus Lomi Lomi en voor mij stond het vast: Ik ga hoe dan ook naar Hawai’i. Klaar. Punt! GEEN discussie over mogelijk!

Ken je dat? Je wilt iets zo graag en dan dat bekende stemmetje in je hoofd: jaja.. en waar ga je dat dan van betalen? Nou, ik had die ook maar dan met de toevoeging: je wilt een massage praktijk opzetten, dat is ook een grote investering!

Ik bleef erin geloven (ondanks de wat lacherige, fronsende wenkbrauwen van sommige mensen om mij heen). Ondertussen volgde ik vele massage cursussen zoals: Chakra -, ontspannings-, klassieke -, bamboe-, hotstone-, buik-, Lomi Lomi zwangerschaps-, cuppingmassage, Raindrop Techniek, Access Consciousness, Ho’oponopono, InterX en nog vele andere en de opleidingen Mindfulness Massage therapie en Lomi Lomi.
Daarbij ben ik met mijn praktijk begonnen en ben ik wat minder gaan werken in mijn dagbaan én …  4 jaar later zat ik in Hawai’i. Weg stemmetje, Aloha Hawai’i 😍

Terugkijkend naar de afgelopen jaren zie ik nu waar ongeveer de verandering heeft plaats gevonden. Het is het moment dat ik heel voorzichtig uit mijn comfort zone kwam, mijn droom niet los liet, mijn hart en passie volgde en deed waar ik energie van kreeg, waar ik blij van werd!
Met behulp van de kennis die ik op had gedaan (Mindfulness massages, Bars, Ho’oponopono, Lomi Lomi) en door de gesprekken/sessies die ik met diverse dierbare vrienden had werd ik mij bewust van dat ik écht keuzes had. Met bewust bedoel ik dan niet alleen met mijn hoofd maar ook met mijn hart en met mijn gevoel. Ja, écht zo gemakkelijk kan het zijn!
Ik zeg er ook meteen bij, makkelijk was de weg niet en ik ben er nog lang niet maar de eerste stappen zijn gezet J.

Misschien denk je nu van jaja jij hebt makkelijk praten wat jij hebt niet …. en niet …. maar degene die mij kennen weten wel (een beetje) mijn verhaal. Iedereen heeft een verhaal en ik dus ook en ik heb altijd wel een reden gehad waarom ik bepaalde keuze maakte. Dit patroon zag ik en realiseerde mij dat ik écht ook een andere keuze had en ….. ik ging naar Hawai’i !!

Mahalo ❤️

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.