Intuïtieve ontspanningsmassage

‘De beste tijd om te ontspannen is als je er geen tijd voor hebt’

Intuïtief masseren is fijn voor iedereen die deze massage mag geven en ontvangen. Daarom is de intuïtieve ontspanningsmassage een van de populairste massages in mijn praktijk. 

Intuïtieve ontspanningsmassage

Intuïtieve massage is bijna als een dans. Vloeiende bewegingen, lichte aanraking. Stevige spiermassage, langzame strijkingen. Effectieve behandeltechnieken. Alle massagevormen kunnen in de intuïtieve ontspanningsmassage verwerkt worden. Het wordt compleet afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik vertrouw op mijn intuïtie en gevoel. Mijn handen vinden vanzelf de plekken die aandacht nodig hebben. Ik concentreer me tijdens de behandeling op wat ik voel gebeuren onder mijn handen. Eigenlijk communiceer ik met jouw lichaam via mijn handen. Als je meerdere massages ondergaat, zul je merken dat elke massage weer anders is.

Dit maakt deze massage een holistische behandeling. Holistisch betekent dat de hele mens behandeld wordt. Ik focus me op jou en niet alleen op het behandelen van een symptoom. Iedereen is anders en de behoefte van iedereen is anders.

De voordelen van intuïtieve massage:
  • Je kunt de verbinding tussen alle delen van je lichaam beter voelen.
  • Je kunt de energie in je lichaam weer voluit voelen stromen.
  • Het helpt je spanning en stress weg te laten vloeien, zodat je meer tot rust komt.
  • Het nodigt je uit om met je aandacht van je gedachten naar je lichaam te laten gaan.
  • Je kunt ervaren dat vastgezette emoties ruimte krijgen.
  • Na de massage kun je merken dat je nieuwe, frisse energie hebt opgedaan.
  • Het kan je helpen om beter in contact te komen met je intuïtie.
  • Massage werkt stress verlagend, ontspant de spieren en stimuleert de vochtafvoer.
  • Je kunt merken dat je sneller inslaapt of rustiger doorslaapt.
Essentiële oliën

Tijdens de massage maak ik gebruik van pure essentiële oliën wat het effect van de massage versterkt. Voor elke gewenste gemoedstoestand kan een oliemengsel ingezet worden. Release bijvoorbeeld, is helpend om alle gevoelens en stress los te laten die je op dat moment niet nodig hebt. Frankincense helpt je om te aarden en contact te maken met je lichaam. Lavendel laat je heerlijk wegzakken in een diepe ontspanning. Je mag het altijd aangeven als je al een voorkeur hebt voor een bepaalde olie. Zo wordt de massage helemaal zoals jij dat wilt.

Wist  je dat je essentiële oliën heel mooi kunt toepassen om psychisch en emotioneel meer in balans te komen? Bekijk de Aroma Freedom Technique

Intuïtieve ontspanningsmassage maarssen

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.