Mijn ervaring met InterX Therapie

Mijn ervaring met InterX. Jarenlang had ik last van ontstoken peesplaten onder mijn voeten. S’morgens uit bed komen en naar de badkamer lopen was vasthouden en voorzichtig stap voor stap in beweging komen. De eerste stappen zijn het ergst! Net als langer dan 5 tot 10 minuten op 1 plek stil staan. Dan kon je mij oprapen!

Ik had alles eraan gedaan, wel 10 verschillende zooltjes speciaal laten aanmeten, acupunctuurbehandelingen, voetbadjes, speciale slippers gedragen etc etc. Totdat ik te horen kreeg dat er speciale kniekousen waren die je dan s’nachts aan moest trekken. Toen had ik het zo goed als opgegeven dat was voor mij de grens!

Tijdens mijn Aunty Maile’s Lomilomi massage cursus kwam in gesprek met Amira Segal over de ontstoken peesplaten en na een stevige massage vertelde zij mij dat ik een InterX behandeling nodig had en dat het probleem opgelost zou zijn. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Zou het echt zo zijn?

InterX is geen quick-fix dat is echt zo. Ik heb al mijn behandeling volgens het protocol genomen en merkte dat ik s’morgens normaal naar de badkamer kon lopen. Ik kan langer op 1 plek staan zonder in te storten!

Dit alles was in 2015. Sinds die tijd liggen de zooltjes in een doos achter in de kast omdat ik ze niet meer nodig heb!

Dit was mijn eerste kennismaking met zowel mijn Lomilomi trainers Karin en Amira als met de InterX

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.