Access Consciousness-Bars

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven? Wat zou dat zijn? Je relaties? Je gezondheid? Je lichaam? Je energie of Je geldsituatie?

Wat is deze unieke methode?

The Bars® van Access Consciousness®.

The access consciousness Bars is een verzamelnaam voor 32 punten op het hoofd die worden aangeraakt om te gaan ontladen. Dit is te vergelijken met het opruimen van de harde schijf van een computer, waarvan je de oude bestanden en programma’s die ruimte innemen en niet meer nodig zijn, verwijderd. Bars moet je overigens niet verwarren met triggerpoints.

Iedere access consciousness Bar is verbonden met een thema bijvoorbeeld: het lichaam, plezier, verdriet, geld, creativiteit, communicatie, ouder worden, seksualiteit etc.
De Bars met hun thema’s zijn verbonden met elektromagnetische ladingen die bestaan uit beperkende ideeën, gedachten, beslissingen, angsten, twijfels, trauma’s en drama’s enz  die we zelf hebben gecreëerd of van anderen hebben overgenomen en die in grote mate, bewust of onbewust ons leven regeren….én ongelofelijk beperken!

Ogenschijnlijke positieve gedachten zoals bijvoorbeeld: het kan niet beter, ik ben helemaal tevreden, geld maakt niet gelukkig, kunnen de flow voor verdere groei ook stoppen.

Hoe meer beperkende overtuigingen er worden oplost, des te leger het hoofd wordt, des te vrolijker en leuker het leven, omdat je meer in het moment kan zijn.

De access consciousness Bars wordt dus gebruikt om veranderingen te bewerkstelligen in alle gebieden van jou en je leven. Als je bereid bent te leven vanuit meer bewustzijn zullen alle deuren naar heling zich openen.

In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede. 

  • Haalt stress weg      
  • Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt
  • Meer gemak in ieder gebied van je leven
  • Je voelt je gelukkiger en hebt weer zin in het leven 
  • Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier
  • Betere relaties met anderen en met jezelf
  • Verbetert je geldsituatie
  • Verbetert je gezondheid
  • Verbetert nog veel meer

Laat jezelf een sessie Bars ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Met het runnen van de BARS geef je je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelf genezend vermogen zijn werk te laten doen!

Access Consciousness® Zenergya

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.