Herken je deze ook? Frustratie..

frustratie (zn): deceptie, domper, koude douche, tegenslag, teleurstelling. Ken je ze ook?
Dit soort emoties kunnen ervoor zorgen dat je verstijft, dat je pijn in je schouders, schouderbladen, nek etc krijgt.

Tijdens mijn reis op Hawai’i kwam Aunty Maile op bezoek om ons te leren hoe je een Lei (bloemenkrans) maakt. Een emmer vol met prachtige orchideeën takken en zakken met varens. Herinneringen aan vroeger kwamen naar boven en dacht dat moet wel lukken! ik ben goed in vlechten, haken, breien, punniken etc appeltje eitje. Nou niet dus!

De voorbereiding ging nog goed en daarna begon het vlechten. Ik had het gevoel alsof ik 50 vingers had die alleen maar in de weg zaten. De frustratie bouwde zich op en hoe harder ik het probeerde hoe erger het werd omdat het niet lukte. Zo simpel iets en toch wilde het maar niet lukken. Interessanter was om te ontdekken wat er onder die frustratie-laag zat. Hele verhalen speelde in mijn hoofd af en het resultaat was: 1. aunty Maile maakte het grootste gedeelte van mijn krans (haalde het eerst weer uit en maakte het goed en af) 2. ik een paar inzichten rijker was.
Paar dagen later gingen wij de armbanden vlechten…… en ik ging als een turbo!

Afgelopen weken komen bij mij zoveel emoties los (leuke en totaal geen leuke) en denk ik aan mijn reis naar Hawaii en de lessen die ik daar gehad heb …. en ik ga toch maar een paar massages boeken! ❤️

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.