Kriebels in mijn buik…

Zo mooi om mee te maken in de beleving van iemand die voor het eerst een lomilomi kreeg: 

Als ik Lomilomi hoor dan krijg ik meteen kriebels in mijn buik en een glimlach op mijn gezicht. Ik mocht bij jou komen om deze bijzondere reis met jou te mogen ervaren.  Geen idee wat mij te wachten stond en er zonder verwachtingen in te gaan. Als ik iets niet kan dan is dat ontspannen zei ik nog.  Je moet hier ook open minded ingaan. En wauw…dit had ik niet verwacht, gedacht of kunnen dromen. Ik begon heel nerveus en licht wat gespannen aan deze reis met jou.

Een fijne warme kamer waar de rust je binnen haalt. Een kamer waar aan alle kanten rust je tegemoet komt. Ben gaan liggen en heb het over mij heen laten komen. Al heel snel ging ik op in de geluiden en muziek. Geen aanraking, geen massage maar geluiden van de muziek en de bewegingen van dansen om mij heen. Een hele bijzondere soort van rust kwam over mij heen. Mijn lichaam liet langzaam wat spieren losser. En voor ik het wist…gaan de gedachten langzaam weg.. op de golven van de zee.

Nog iets wat spanning in mijn benen (heb ik al heel mijn leven). Maar al heel snel gaven ook mijn benen zich over aan de rust, de minimale aanrakingen. Je bent gewend dat handen je masseren en soms pijnlijk kunnen zijn. Dit is totaal anders.. ze gaat niet met haar handen maar met haar onderarmen over je lichaam heen. Geen handen of vingers die in je spieren drukken maar onderarmen die over je lichaam glijden. Voor je het weet, ben je mee op reis naar het onbekende, op de golven van de zee van rust, het ritme van de lomilomi dans en de rust en ontspanning die je meekrijgt. Je hoofd is leeg, je lichaam ontspannen en rust in lichaam en geest.

Iets dat niets met zweverig heeft te maken maar dat je moet ervaren en proberen. Als je net als ik niet kan ontspannen… Probeer het!

Ga er open minded in en verwacht niets, laat het over je heen komen en geloof mij…je komt de deur uit met een gevoel van rust en ontspanning alsof je een week op Hawaï bent geweest en aan het strand hebt gelegen en niets gedaan hebt dan ontspannen en loslaten.

Ik kan het iedereen aanbevelen. Ook als je hele gevoelige of gespannen spieren, gewrichten of huid hebt… is dit echt ideaal.

DvBV, Maarssen

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.