InterX Therapie

InterX therapie is een vorm van neurostimulatie om acute en chronische pijn te verlichten en om fysieke klachten blijvend op te lossen.

Hoe verloopt de behandeling?
InterX-therapie is een behandeling die niet met de handen wordt uitgevoerd. Met een apparaat zullen we over het lichaam op zoek gaan naar de  probleemplekken. Door middel van een systeem in het apparaat kunnen we precies zien waar deze zitten.

Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en de ervaring zal hetzelfde zijn als die van een massage. Terwijl je ontspant zoek ik samen met de InterX de probleemplekken en lossen we deze op zonder dat je daar erg in hebt. De therapie is absoluut niet pijnlijk en wordt juist als fijn ervaren!

Zodra we de probleemplekken gevonden hebben zal het apparaat de zenuwcellen prikkelen waardoor het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt. De prikkelingen die het apparaat geeft voel je niet. Het is juist een fijne ervaring waarbij wij zorgen dat het lichaam hersteld.

De effecten van InterX-therapie

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar InterX-therapie. Uit deze onderzoeken kwamen verschillende aantoonbare effecten. Zo werkt InterX-therapie goed als je last hebt van pijn, bijvoorbeeld in de spieren of gewrichten. Het is goed voor het lichaam, zenuwen en cellen. Ook gaat de therapie vermoeidheid tegen en zal je na meerdere behandelingen merken dat de kwaliteit van uw slaap verbeterd. Daarnaast heelt het na meerdere behandelingen de wonden sneller, je zal sneller herstellen na operaties en de cellen in het lichaam communiceren beter.

Omdat de therapie zoveel positieve effecten heeft zetten we ze hieronder op een rijtje:

  • Verlichting van pijn, vermindering van ontstekingen
  • Verbetering van energie, toename beweeglijkheid
  • Toegenomen plaatselijke bloedcirculatie
  • Verbetering van de kwaliteit van slapen
  • Communicatieverbetering tussen cellen
  • Verhoging ATP productie (500% tot 800%)
  • Versnelde wondgenezing, regeneratie cellen, botten
  • Beheersing emotionele aspect van pijn
  • Versterking immuunsysteem door aanmaak van lymfocyten
  • Verhoging bèta-endorfine

InterX-therapie kent tot zover geen nadelen!
Na meerdere behandelingen zal je verschil merken. Je weet dat de therapie aanslaat als je bijvoorbeeld meer beweging in de gewrichten voelt, minder pijn ervaart, de spieren soepeler aanvoelen of als je sneller geneest van klachten of blessures!

Ik werk samen met een aantal InterX therapisten om ook gezamelijk deze mooie en waardevolle therapie verder te ontwikkelen.

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.