Reviews - Zenergya

Dit is wat mijn cliënten hebben ervaren

Versterkt
Super fijne Lomi Lomi massage mogen ontvangen van Tiny. Met veel liefde en aandacht heeft zij mij de massage gegeven. Fijne gesprekken ook waarbij de echtheid van het leven en het leven vanuit je hart in worden versterkt. Met een versterkt gevoel weer in balans te zijn verliet ik Zenergya!
IDH
Breukelen
Diepe ontspanning
Van de week een massage bij Tiny van massagepraktijk Zenergya ontvangen. Ik wil uit mijn hoofd en meer in mijn lijf komen in een tijd van veel beslissingen van het hoofd. Er zijn bepaalde dingen die mij bezighouden op dit moment en ik meer wil gaan invoelen of iets voor mij haalbaar is. De muziek, de omgeving, de tafel, de geur van de speciale etherische olie en de aanraking van 2 handen door het zachte doek op mijn huid maakt dat ik direct kan voelen hoe vermoeid en bijna pijnlijk mijn lichaam en geest aanvoelen. De druppeltjes olie vallen zacht en warm op mijn rug en worden zeer subtiel verdeeld en in gemasseerd. De geur van de olie vult mijn zintuigen en ik kom in een diepe ontspanning. De gedachten die mij steeds bezig houden verlaten mijn hoofd en het enige dat ik nog ervaar is de olie en subtiele aanraking op mij huid. Als Tiny mij vraagt om op mijn rug te gaan liggen ervaar ik ruimte in mijn hoofd en rust in mijn lichaam. Als we na de massage sessie nog even napraten en Tiny mij vraagt of ik iets wil of kan benoemen vanuit mijn ervaring tijdens de massage, komen bij mij de woorden; zachtheid, ruimtelijkheid, volledigheid en verbindend het sterkst naar voren.
LS
Nieuwegein
Fris & Fruitig gevoel
Bijna een jaar later naar mijn zwangerschapsmassage heb ik bij Tiny de Lomilomi massage gedaan. Het was wederom weer heerlijk!! Tot in detail is de massage verzorgd; ontspannende muziek, persoonlijke aandacht, een aangename warme ruimte, en na afloop vindt Tiny het dan ook zeer belangrijk met wat voor gevoel je de deur uit gaat. Wat ik vooral heel lekker vond aan de Lomilomi massage waren de lange en vloeiende bewegingen over mijn lichaam en dat ze per lichaamsonderdeel echt de tijd nam. Daarnaast ontspant niet alleen je lichaam, maar ook je geest en ging ik met een fris en fruitig gevoel de deur uit!
IS
Utrecht
Koesterend
Eindelijk was het zover. Mijn geplande ceremoniële LomiLomi massage. Ik was al bekend met vele vormen massage, maar deze was voor mij nieuw. Ik was dus erg nieuwsgierig. Zeker na de enthousiaste verhalen van mijn collega Tiny. Na een warm welkom bij haar thuis, op blote voetjes naar haar zeer smaakvol ingerichte massageruimte gelopen. Even een kleine uitleg onder het genot van een water met fruit erin en dadels. De ceremonie kon beginnen. Tiny heeft niets teveel gezegd. Het is een hele mooie vorm. Zachte muziek (uit Hawaï) op de achtergrond. Koesterend, respectvol en met liefde uitgevoerd. Toppunt van ontspanning. Het had van mij nog wel langer mogen duren (schaam. Lag er al 2 uur;-))
SE
Nieuwegein
Dankje wel!
Zojuist bij een super aardige vrouw geweest die d.m.v .technieken met haar handen je lichaam laat reageren en je zwakke delen onder de loep neemt. Ik raad, Tiny Vertkas, iedereen aan. Hele aparte ervaring! Dank je wel!!!
AM
Maarssen
Vrijheid
Bijzondere vrouw die vanuit haar Zijn je geeft wat je nodig hebt. Ik ben heel dankbaar voor wat ik heb mogen ontvangen....Vrijheid 😉
TV
Breukelen

Uw bericht is verzonden!

Bedankt voor uw contactaanvraag, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.