zenergya_lomilomi

Lomilomi – Hawaiian bodywork

Lomilomi is een holistische massagevorm. Lomilomi, wat massage betekent, is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Lomilomi is méér dan alleen de massage. Het is onlosmakelijk verbonden met respect voor anderen en voor jezelf, onvoorwaardelijke liefde en nog veel meer. 

 

Lees verder
zenergya_Intuïtieve ontspanningsmassage

Intuïtieve ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage heeft, zoals de naam het al zegt, als doel om het lichaam en geest te ontspannen. De massage wordt uitgevoerd met een warme olie en langzame, rustige massagetechnieken en is een rustige variant van de klassieke massage.

 

 

Lees verder
zenergya Raindrop Technique

Raindrop Technique

De Raindrop Technique is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zacht van toepassing is.

Deze techniek is ontwikkeld door D. Gary Young, oprichter van Young Living Essential Oils en geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota indianen

 

Lees verder
zenergya InterX

InterX

InterX therapie is een vorm van neurostimulatie die kan helpen bij vrijwel alle chronische en acute aandoeningen die gepaard gaan met pijn, ontstekingen of extreme vermoeidheid. 

 

 

 

Lees verder
zenergya Flexbeam

Flexbeam

De FlexBEAM™ is een apparaat om roodlicht therapie toe te passen. Roodlicht therapie is, in tegenstelling tot infrarood op kamertemperatuur. Het vrijkomen van de gifstoffen, de kalmerende en ontspannende effecten én het versterken van de immuniteit kan bereikt worden zelfs zonder het warmte-element. Dit is één van de voordelen van het roodlicht therapie ten opzichte van infrarood.

Lees verder
zenergya Acces Consiousness

Acces Consiousness

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven? Wat zou dat zijn? Je relaties? Je gezondheid? Je lichaam? Je energie of Je geldsituatie?

Wat is deze unieke methode?
Deze unieke methode heet The Bars® van Access Consciousness®.

 

Lees verder
zenergya Cranio ontspanningssessie

Cranio ontspanningssessie

Zou jij je helemaal willen ontspannen, spanningen loslaten, even niet hoeven te denken en het hoofd als het ware stil te zetten? Of om je meer bewust te zijn van je lichaam, je eigen lijf te voelen van binnenuit in plaats van te denken wat je mogelijk voelt? Dat kan met deze Cranio ontspanningssessie.

 

Lees verder
Zenergya logo

Inspiratiesessie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad.

 

Lees verder